Tips til dyrestell: Gi omsorg i form av kos!

Ikke alle husdyr liker å kose, men det er ingen hemmelighet at majoriteten av katter og hunder elsker å få litt oppmerksomhet og kos. En real kosestund med katten eller hunden bidrar også til at du og kjæledyret knytter bånd og blir kjent med hverandre. Faktisk er kos en av de beste måtene du kan knytte bånd med dyret ditt på, ved siden av andre aktiviteter som lek og tur.

Sett av litt tid til kos daglig

Om kvelden er det mange som liker å slappe av med en god bok eller litt TV-titting. Så hvorfor ikke slå to fluer i én smekk og la hunden eller katten ligge på fanget? Klapp kjæledyret ditt og gi det litt massasje, og du kan være sikker på at dyret vil bli fornøyd. Skulle det sovne, kan du alltids finne fram mobilen og spille litt live casino Spin Palace tilbyr. Da får du litt spenning i samme sleng!

Hva om dyret ikke liker å kose?

Noen ganger ender en opp med en hund eller katt som ikke er spesielt begeistret for kos. Så hvordan kan du knytte bånd til dyret og gi det den omsorgen det trenger selv om? Ett alternativ er å skjemme dyret bort med noen godbiter. For liker ikke dyret kos, så liker det ganske sikkert skinke eller andre godbiter.

Lag en behagelig seng eller hule til dyret

Dyr liker å føle seg trygge. Har du nettopp fått deg en valp? Da vil den nok elske en liten hule der den kan ligge og føle seg beskyttet. Det trenger ikke være avansert. Du kan for eksempel bruke et hundebur og legge masse tepper inni det. Lag en liten åpning i midten der hunden eller katten kan krype inn. Det finnes også «ferdige huler» du kan kjøpe på dyrebutikken, dersom du ikke er interessert i å lage en selv.